Tisztelt leendő Kollégánk!


Köszönjük, hogy ellátogatott karrier oldalunkra, reméljük, hogy együtt megtaláljuk az Ön számára legkedvezőbb életpályát, munkalehetőséget.

Cégünk a Kapcsoló Kft. 25. éve szolgálja ki az építőipari, ipari üzemi, és nagyvállalati cégeket. Főprofilunk a villanyszerelési anyagok forgalmazása, de mellette jelentős forgalmat bonyolítunk szerszám, szerszámgép, kötőelem és háztartási gép területen is. Forgalmunk nagyrésze származik nagyvállalatoknak való szerződéses beszállításokból, melyeket nyílt tendereken nyertünk el, ezekre a szerződésekre nagyon büszkék vagyunk.
 
Emellett kiszolgáljuk üzletünkben a betérő villanyszerelőktől az üzemek karbantartóin keresztül a lakossági végfelhasználókat is.  Visszatérő, szerződéses megrendelőinknek díjmentes kiszállítással is rendelkezésre állunk.

Ismerjen meg még jobban minket, tekintse meg milyen szolgáltatásokkal várjuk Partnereineket!

Tulajdonosi körünk másik cége villamossági kivitelezéssel is foglalkozik, azonos telephellyel, így lehetőség van az együttműködésre kivitelezési területen is.

Az átlag létszámunk stabilan 16fő, munkatársaink többsége 5-10 éve a Cégünknél dolgozik. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy azokat a kollégákat, akik a Cég érdekeit valóban szem előtt tartják, megtartsuk és motiváljuk, hogy hosszútávon együtt tudjunk dolgozni.

Cégünk jelenlegi fejlődési szakaszában az alábbi munkakörökben szeretnénk új kollégákkal együttműködni:Villamossági Projektmérnök

Értékesítési manager
(nagyvállalati szegmens)

Bolti, pulti értékesítő

Villanyszerelő


Egyéb karrier lehetőségek:

Nem feltétlenül hirdetünk meg minden pozíciót, illetve sokszor egy jó kvalitású leendő kollégát nem szeretnénk elszalasztani, ezért amennyiben a fenti lehetőségek nem illeszkednek a szakmai elképzelésébe, kérjük

- küldje el önéletrajzát
- jelölje meg a megpályázni kívánt munkakört vagy munkaköröket (melyek nincsenek meghirdetve)
- írja meg, mik azok az erősségei, melyek alapján Ön különösen alkalmas az Ön által megálmodott munkakörre.

E-mail cím: karrier(kukac)kapcsolokft.hu